תבשיל עדשים ושעועית
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו סיר ירקות קנור, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים, תבשיל עדשים, ו תבשיל עדשים אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת תחתית גדולה ומוסיפים את זרעי החרדל. השאירו אותם לכמה דקות עד שיתחילו להשמיע קולות נפץ, ואז הוסיפו את הבצל, כרישה, סלרי ושום.
מוסיפים את הגזר, פותחים את המכסה ומשאירים לבשל בעדינות במשך 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות, שעועית, עדשים וקורנית. לכסות שוב ולאפשר לבשל במשך 5 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם.
הוסף את סיר המניות לכד מדידה ומעל עם מים רותחים לסימן 400ml. מערבבים היטב עד מומס ולאחר מכן להוסיף למחבת, יחד עם רוטב HP ומחית עגבניות.
מוסיפים מעט מים לקורנפלור, כדי ליצור משחה נוזלית.
מוסיפים את זה לסיר ומערבבים היטב. זה יעזור לעבות את הרוטב.
מכסים את הסיר ומשאירים להתבשל בעדינות במשך 30 דקות עד שהירקות רכים והרוטב עבה.