תבשיל עדשים עם נקניק ותפוחי אדמה
תבשיל עדשים עם נקניק ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 992 קלוריות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שיני שום, נקניק הודו, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל עדשים עם נקניק, תבשיל עדשים ונקניקיות, ו תבשיל עדשים נקניק.
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר גדול, כבד על חום בינוני.
מוסיפים שום ואבקת קארי ומבשלים, ערבוב, עד השום הוא ריחני.
מוסיפים מרק, עלה דפנה ועדשים ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר, כיסוי, ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, מכסים ומבשלים עד שתפוחי אדמה ועדשים הם מכרז אבל לא רגשני, על 10 עד 15 דקות יותר.
בעוד עדשים הם בישול, מקום kielbasa במחבת nonstick גדולה, מעל חום בינוני גבוה. חום משני הצדדים, להפריש, ולשמור חם.
הסר גבעולים קשים מן ארוגולה (או גרגיר הנחלים) וקוצצים גס. כאשר תבשיל מבושל, לזרוק עם הנותרים 2 כפות שמן, מיץ לימון, ארוגולה. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי. למעלה כל מנה עם kielbasa ו פטה.