תבשיל עוף איטלקי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 451 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה מושלם עבור סתיו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם אורז מהיר בישול, חזה עוף, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו תבשיל עוף איטלקי, תבשיל עוף וכרובית איטלקי, ו תבשיל עוף ואורז איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
2
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל. סאוט, ב 2 קבוצות, ב 2 כפות. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף 1 כף הנותרים. שמן למחבת, בצל קצוץ 2 עד 3 דקות או עד מכרז. מערבבים פטריות, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים יחד מרק, שמנת חמוצה, ותבלינים איטלקיים בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מערבבים תערובת מרק לתוך תערובת בצל במחבת; מערבבים באורז. מערבבים בעדינות עגבניות ועוף רק עד בשילוב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
כדי להתקדם: קו צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' עם רדיד אלומיניום כבד חובה, המאפשר כמה סנטימטרים של רדיד להאריך על הצדדים. להכין מתכון לפי ההוראות שלב 4; תערובת כפית לתוך צלחת. להקפיא 2 שעות או עד המשרד. הרם תבשיל מן צלחת באמצעות צדדים לסכל; לקפל לסכל על תבשיל. לעטוף בנייר כסף נוסף, או במקום בשקית פלסטיק גדולה zip-top במקפיא. להקפיא עד 3 חודשים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.