תבשיל עוף ארטישוק
תבשיל עוף ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 482 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם לבבות ארטישוק, גבינת פרמזן, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו תבשיל ארטישוק עוף, תבשיל ארטישוק עוף, ו ארטישוק ותבשיל עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים גבינת פרמזן, מיונז ואבקת שום יחד בקערה.
מסדרים חזה עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ'; למעלה עם לבבות ארטישוק ופטריות קרים.
מורחים תערובת גבינה על שכבת ארטישוק ופטריות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים רצים ברורים, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).