תבשיל עוף ואורז II
תבשיל עוף ואורז II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 528 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם גבינת צ'דר, חמאה, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . מתכונים דומים: תבשיל עוף ואורז, תבשיל עוף ואורז, ו תבשיל עוף ואורז.
הוראות
בסיר גדול מרתיחים את העוף עם בצל, סלרי ועלי דפנה עד תום.
תן לעוף להתקרר עד שתוכל להתמודד עם זה.
הסר בשר עוף מן העצמות לחתוך לחתיכות קטנות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בסיר מעל חום בינוני להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח ומבשלים כ 1 דקה. מערבבים לאט את החלב הקר ואת ציר העוף ומבשלים תערובת עד עבה. מערבבים בגבינה.
בקערה גדולה לשלב את העוף, אורז ופטריות יחד. מערבבים ברוטב הגבינה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים תערובת בתבנית תבשיל 1 1/2 ליטר.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 30 דקות או עד תוסס.