קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

תבשיל עוף ואורז טעים קל

תבשיל עוף ואורז טעים קל
תבשיל עוף ואורז טעים קל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . אם יש לכם מים, תערובת מרק בצל, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. נסו עוף קל עם תבשיל אורז, תבשיל עוף ואורז קל, ו תבשיל קארי קטיפתי קל עם עוף ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים אורז בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. לשטוף עוף יבש לטפוח; לארגן חתיכות עוף על גבי אורז.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מערבבים מרק ומים יחד ושופכים על עוף ואורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
4
מפזרים תערובת מרק בצל יבש על גבי. לכסות ולאטום בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 עד 1 1/2 שעות. תהנו!
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה