תבשיל עוף ובמיה
תבשיל עוף ובמיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 261 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו תרמילי במיה, שמן קנולן, ירכי עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל עוף ובמיה, תבשיל עוף עם במיה, ו תבשיל הבמיה של נג'ווה.
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים חצי עוף למחבת; מבשלים 6 דקות, משחימים מכל הצדדים.
מוסיפים את העוף שנותר למחבת; מבשלים 6 דקות, משחימים מכל הצדדים.
חותכים את הבנרו לשניים. זרע חצי פלפל, ולהשאיר זרעים במחצית השנייה. טחון את שני חצאי הפלפל.
להוסיף הנותרים 2 כפיות שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים הבנרו טחון, פלפל, בצל וסלרי; מטגנים 5 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 3 דקות או עד שהעגבנייה מתרככת.
מוסיפים פטרוזיליה ו -5 המרכיבים הבאים (דרך מרק); מביאים לרתיחה. מחזירים עוף לתבנית; מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים במיה; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהמיה פשוט רכה.