תבשיל עוף וברוקולי עם ציפוי ביסקוויט גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ותבשיל ברוקולי עם ציפוי ביסקוויט גביני. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פימיאנטוס, עירית, עוף מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל ביסקוויט גביני, תבשיל עוף ברוקולי זול, ו עוף ברוקולי תבשיל גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 218°. spray 2 ליטר תבשיל או 8 אינץ ' זכוכית מרובע אפייה צלחת עם ספריי בישול. בתבשיל או בתבנית אפייה, מערבבים מרק וחלב עד מעורבב היטב. מערבבים עוף, ברוקולי ופימינטוס.
מכסים ואופים תבשיל על 25 דקות או עד מבעבע.
כ 5 דקות לפני הסרת תבשיל מהתנור, לעשות ביסקוויט לערבב לפי ההוראות על החבילה, באמצעות מים. טיפה בצק על ידי 8 כפות גדולות על תערובת עוף מסביב לקצוות.
אופים חשפו 12 עד 17 דקות או עד תוסס ביסקוויטים הם חום זהוב.