קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

תבשיל עוף ורוטב

תבשיל עוף ורוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ותבשיל רוטב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מרווה, קרם מרוכז של מרק סלרי, קרם מרוכז של מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . נסו תבשיל עוף ברוטב, תבשיל עוף ורוטב, ו תבשיל עוף ורוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית מערבבים את החמאה או מרגרינה, מרווה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מליתתערובת מלית
חמאהחמאה
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים יחד ומפיצים את התערובת בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים עוף מבושל על תערובת. באותה קערה לשלב את הקרם של מרק עוף, שמנת של מרק סלרי ומים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת של מרק עוףשמנת של מרק עוף
מרק שמנת וסלרימרק שמנת וסלרי
עוף מבושלעוף מבושל
מורחיםמורחים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים היטב ושופכים את התערובת על העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות או עד תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור