תבשיל עוף ורוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ותבשיל רוטב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מרווה, קרם מרוכז של מרק סלרי, קרם מרוכז של מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . נסו תבשיל עוף ברוטב, תבשיל עוף ורוטב, ו תבשיל עוף ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית מערבבים את החמאה או מרגרינה, מרווה ומילוי.
מערבבים יחד ומפיצים את התערובת בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים עוף מבושל על תערובת. באותה קערה לשלב את הקרם של מרק עוף, שמנת של מרק סלרי ומים.
מערבבים היטב ושופכים את התערובת על העוף.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות או עד תוסס.