תבשיל עוף עם קרום תפוחי אדמה
תבשיל עוף עם קרום תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית יש 2 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם אבקת שום, אפונה וגזר, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 68%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מלית-תבשיל עוף שמנת קרום, עוף קרום תפוחי אדמה, ו עוף קרום תפוחי אדמה.
הוראות
בקערה גדולה זורקים פרוסות תפוחי אדמה עם שמן, מלח ופלפל. מסדרים פרוסות על החלק התחתון והדפנות של 11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד שתפוח האדמה רך. מנמיכים את האש ל-350 ש.
בינתיים, למילוי, במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים עוף בשמן עד שכבר לא ורוד.
מוציאים מהמחבת. באותה מחבת מטגנים בצל בחמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה גבינות עד להמסה. מערבבים ירקות, תבלינים ועוף. כף לתוך קרום תפוחי אדמה.
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל תערובת עוף.
אופים, ללא כיסוי, במשך 40-45 דקות או עד מבעבע ציפוי הוא חום זהוב.