תבשיל עוף פלורנטיני
תבשיל עוף פלורנטין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1433 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך גבינת פרמזן, מיץ לימון, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל עוף פלורנטיני, תבשיל עוף פלורנטיני קל, ו תבשיל פלורנטין פירות ים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את חצאי חזה העוף על תבנית אפייה; אופים 20 עד 30 דקות, עד שכבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. ערבוב כל הזמן, לערבב את השום, מיץ לימון, שמנת של מרק פטריות, תיבול איטלקי, חצי וחצי, גבינת פרמזן.
מסדרים את התרד מעל החלק התחתון של צלחת אפייה 9x9 אינץ'. לכסות את התרד עם הפטריות.
יוצקים חצי התערובת מן הסיר על הפטריות. מסדרים חזה עוף בצלחת, ומכסים בתערובת הרוטב הנותרת.
מפזרים חתיכות בייקון, העליון עם גבינת מוצרלה.
אופים 20 עד 25 דקות בתנור 400 מעלות F (200 מעלות C), עד תוסס מעט השחמה.