תבשיל עוף קייג'ון
נזיד עוף קייג'ון יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם שום, עור-על רגלי עוף וירכיים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: תבשיל עוף קייג'ון, תבשיל עוף קייג'ון, ו תבשיל עוף קייג'ון.
הוראות
בבישול איטי, מערבבים יחד בצל, גזר, שום, חומוס וקמח. מתבלים במלח ופלפל.
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לשפשף עוף עם תיבול.
הוסף עוף למחבת בשכבה אחת; לעבוד בקבוצות במידת הצורך. חום מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, מפנה פעם אחת (עוף לא צריך להיות מבושל דרך).
הוסף לבישול איטי. חזור עם העוף שנותר במידת הצורך.
להפחית את החום בינוני; לשפוך מיץ ירקות למחבת. באמצעות כף עץ, לגרד חתיכות משחימים מלמטה. לבשל 2 דקות; להוסיף לבישול איטי.
מכסים ומבשלים נמוך עד שהעוף הוא מזלג מכרז, 4 עד 5 שעות.