תבשיל פיצה בהזמנה מראש
אם יש לכם עגבניות משומר, נקניק חזיר מתון, פסטה rotiniוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הגבינה פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. נסו תבשיל פיצה בהזמנה מראש, תבשיל ארוחת בוקר בהזמנה מראש, ו תבשיל עוף בהזמנה מראש (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד; לנקז.
בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר), מערבבים מים, רוטב פיצה ועגבניות. מערבבים בנקניק מבושל, פסטה לא מבושלת וזיתים (פסטה צריכה להיות מכוסה לחלוטין ברוטב). מכסים בחוזקה בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
כאשר מוכן לאפות, לחמם תנור 177°. מערבבים תבשיל; לכסות עם נייר ואופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד מבעבע.
לחשוף תבנית אפייה; מערבבים תערובת.
מפזרים גבינה; אופים חשפו 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.