תבשיל פיצה תפוחי אדמה
תבשיל פיצה תפוחי אדמה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 424 קלוריות. אם יש לכם מרק גבינת צ'דר מרוכז, רוטב פיצה, פלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -25 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה, ו תבשיל פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הפטריות, הפלפל הירוק והבצל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את רוטב הפיצה, המרק, החלב, התיבול האיטלקי, מלח השום ופתיתי הפלפל. מערבבים פנימה את תערובת תפוחי האדמה, הפפרוני והבקר.
מעבירים מחצית מתערובת הבשר לסיר איטי של 5 קט.
מפזרים מחצית מהגבינה; חזור על שכבות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 4-5 שעות או עד שתפוחי האדמה רכים.