קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל פירה בטטה עם בורבון

תבשיל פירה בטטה עם בורבון
צריך מנה צמחונית בצד? תבשיל פירה בטטה עם בורבון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 528 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פירה בטטה עם זיגוג בורבון, מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, ו בורבון פירה בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
לטאטא את הסוכר, קמח, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך אותו לתוך תערובת הקמח עד החמאה של חתיכות בגודל אפונה או קטן יותר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף את פקאן ולזרוק עם האצבעות שלך לשלב.לסחוט גושים של התערובת בין האצבעות כדי ליצור חתיכות בצורה לא סדירה על הגודל של שעועית כליות. מכסים ומניחים במקרר עד מוכן use.To להרכיב:כאשר תפוחי האדמה המתוקים נעשים צלייה, מניחים את גיליון האפייה על מתלה תיל ומניחים אותו בצד עד תפוחי האדמה המתוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות. בינתיים, מניחים את הבורבון, חמאה נמדדת, גרידת תפוז, מלח, קינמון ואגוז מוסקט בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהחמאה נמסה והתערובת החלה לבעבע, כ 5 דקות; להפריש.מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח אותו בצד.כאשר תפוחי האדמה המתוקים מקוררים, לחתוך אותם לחצי לאורכו. לגרד את הבשר עם כפית ולהעביר אותו לקערה גדולה; להשליך את העורות. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את הבשר עד שהוא כמעט חלק אבל כמה גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת הבורבון ואת החלב ומערבבים עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה.מפזרים באופן שווה את ציפוי streusel על תפוחי אדמה מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים עד streusel הוא חום זהוב, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מניחים את הצלחת על מתלה חוט ולתת לו לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה