תבשיל פירה בטטה פשוט
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם חמאה, סירופ מייפל, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תבשיל פירה בטטה עם בורבון, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל פירה תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
מחית תפוחי אדמה מתוקים בקערה עם חלב, הוספת חלב קצת בכל פעם עד תפוחי אדמה הם עקביות הרצוי.
מורחים תפוחי אדמה מתוקים לתבנית אפייה מוכנה.
מביאים סירופ מייפל וחמאה לרתיחה בסיר ושופכים את תערובת הסירופ הרותח על תפוחי האדמה המתוקים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה המתוקים חמים והציפוי החל לבשל לקרמל דביק, 20 עד 30 דקות.