תבשיל מאכלי ים באהי עם קוקוס ועגבניה נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, פלפל חריף, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל דגים ברזילאי בהאי, מעוטר בביצים מבושלות (מוקקה, קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), ו תבשיל פירות ים.
הוראות
1
מחממים את השמן בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים את שאלוט, שום, בצל, פלפל, ג ' ינג ' ר ו lemongrass ומבשלים על חום מתון עד הירקות מתרככים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
אליקסיר ג
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 3 דקות. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ומוסיפים אותם לתבשיל יחד עם חלב קוקוס ועלי כוסברה. לכסות ולבשל במשך 2 דקות. מתבלים את הדקר עם מלח ופלפל; מוסיפים את התבשיל, מכסים ומבשלים במשך 3 דקות. השליכו את עשב הלמונגראס.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אליקסיר ג
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דקר
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים את התבשיל במלח ופלפל.