קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

תבשיל פירות ים בחוף המפרץ

תבשיל פירות ים בחוף המפרץ
תבשיל פירות ים בחוף המפרץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם סלרי, בשר סרטנים, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תבשיל פירות ים בחוף המפרץ, Gumbo חוף המפרץ, ו אורז Jambalaya חוף המפרץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מצופה נירוסטה או אמייל מעל חום בינוני. מערבבים בקמח קלוי, מיזוג טוב. מערבבים בצלים ירוקים. (הקמח ידבק לירקות.) המשך בישול, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה או עד בצל לנבול.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הסלרי, במיה, עגבניות, ומניה מחוממת, ערבוב עד מעורבב היטב. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים שרימפס, צדפות, בשר סרטנים. מבשלים 3 דקות או עד שרימפס הופך ורוד צדפות מתחילים להתכרבל. מערבבים את השום.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו לעמוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
* כדי להכין קמח קלוי, מורחים 3/4 כוס קמח לכל המטרה בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים ב 375 במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או עד הקמח הוא בז ' בהיר (זה יהיה להכהות כאשר מעורבב עם שומן). מגניב; תהליך בבלנדר או מעבד מזון כדי להסיר כל גושים. חנות, מקורר, במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך