קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

תבשיל פירות ים במפרץ צ'ספיק

תבשיל פירות ים במפרץ צ'ספיק
תבשיל פירות ים במפרץ צ'ספיק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם תפוחי אדמה, פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר כבד ומטגנים את הבצל, שום, כרישה ושומר עד שהתרכך מעט, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את העגבניות, תפוחי אדמה, יין, מלאי, טימין, אורגנו, ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מחית את התערובת בבלנדר או מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים דרך מסננת בסדר ולחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את גרידת התפוז, זעפרן, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת במקצת, על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
זעפרןזעפרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מברשת את פרוסות הלחם עם חמאה מומסת העליון עם שום. טוסט בתנור עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים את הדג לחתיכות על 2 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מוסיפים לרוטב ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד הדג כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
מוסיף את בשר סרטנים וצדפות. מערבבים, ואז לכסות. מבשלים עד שהצדפות נפתחות. שמור 1 כוס של הנוזל להכנת Rouille.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
הכן את הרוויל.
12
מניחים 1 חתיכת לחם שום בכל קערה, ואז כפית בדגים ומרק. תארגן את הצדפות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
14
מגישים את הרויל בצד.
15
מאמר var
16
Type_27_data = {};
17
מאמר
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)8ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה מומסת ושום קצוץ, לטוסטחמאה מומסת ושום קצוץ, לטוסט680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות קשות, משופשפות היטב.צדפות קשות, משופשפות היטב.454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר סרטנים הפוך, הרים מעלבשר סרטנים הפוך, הרים מעל4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנורה שומר קצוץ, או 1 כף זרעי שומרנורה שומר קצוץ, או 1 כף זרעי שומר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי דגים 1 כפית עלי טימין יבשיםמלאי דגים 1 כפית עלי טימין יבשים8לחם צרפתי, פרוס באלכסוןלחם צרפתי, פרוס באלכסון6ציפורןשום, unpeeledשום, unpeeled2כרישה, שטף היטב, חצוי, וחותכים לחתיכותכרישה, שטף היטב, חצוי, וחותכים לחתיכות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1גדולבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1גרידה מגוררת של כתוםגרידה מגוררת של כתום11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש8ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה2smallsתפוחי אדמה, קלופים וקוביותתפוחי אדמה, קלופים וקוביות8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בס, rockfish, bluefish, או פילה בשר מוצק אחרבס, rockfish, bluefish, או פילה בשר מוצק אחר2קילוגרםעגבניות בשלות, קצוץעגבניות בשלות, קצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואRouilleRouille