תבשיל פירות ים במפרץ צ'ספיק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם תפוחי אדמה, פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר כבד ומטגנים את הבצל, שום, כרישה ושומר עד שהתרכך מעט, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את העגבניות, תפוחי אדמה, יין, מלאי, טימין, אורגנו, ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מחית את התערובת בבלנדר או מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים דרך מסננת בסדר ולחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את גרידת התפוז, זעפרן, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת במקצת, על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
זעפרן
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מברשת את פרוסות הלחם עם חמאה מומסת העליון עם שום. טוסט בתנור עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים את הדג לחתיכות על 2 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מוסיפים לרוטב ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד הדג כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
מוסיף את בשר סרטנים וצדפות. מערבבים, ואז לכסות. מבשלים עד שהצדפות נפתחות. שמור 1 כוס של הנוזל להכנת Rouille.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
הכן את הרוויל.
12
מניחים 1 חתיכת לחם שום בכל קערה, ואז כפית בדגים ומרק. תארגן את הצדפות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק