לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל פירות ים ים תיכוניים. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.69 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 238 קלוריות. אם יש לכם קליפת לימון, מיונז, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו גריל פירות ים ים תיכוני עם סקורדליה, ים תיכוני בגריל פירות ים וירקות מגש, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים 1/2 כפית שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים את העגבניות, קליפת הלימון ופתיתי הפלפל; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
4
מוסיפים את מיץ צדפות, יין או מיץ צדפות נוספות, רסק עגבניות ומלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהם מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הדג, שרימפס, צדפות ופטרוזיליה. מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, השרימפס הופכים ורודים והצדפות אטומות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק