תבשיל פירות ים מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פירות ים שמנת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שן שום, תערובת פירות ים, מקלות סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה ומבשלים את הבצל והסלרי עד רך אך לא צבעוני, כ -10 דקות. לזרוק את השום ומבשלים 1 דקות יותר.
יוצקים את היין ומבשלים על חום גבוה עד שרובם נעלם.
יוצקים את המניה ואת תערובת קורנפלור ומבשלים במשך 5-10 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד מעובה. עונה, ואז להוסיף את פירות הים ואת רוב שמיר. מבשלים במשך כמה דקות עד צנרת חם, ואז מערבבים את frache crme.
בינתיים, לבשל את לחם שום בעקבות הוראות חבילה. מחלקים את התבשיל לקערות חמות ולפזר עם השמיר שנותר.
מגישים עם לחם שום לטבילה לתוך התבשיל.