קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריולה (ארוז קון מריסקו)

תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריולה (ארוז קון מריסקו)
אם אתה רוצה להוסיף עוד מקסיקני מתכונים לקופסת המתכונים שלכם, תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריולה (ארוז קון מריסקו) עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. צופה בדמות שלך? למתכון ללא חלב ופסקאטרי זה יש 803 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בירה, מצנפת ויסקי, עלי כוסברה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון 68%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ארוז קון מריסקו פורטוגזית-פירות ים ואורז, קזואלה דה מריסקוס (תבשיל פירות ים), ו היגאדו קון סלסה קריולה (כבד עם רוטב קריאולי).

הוראות

1
הכינו משחה מהפלפלים הקלויים על ידי טחינתם, ואז מועכים אותם בגב מזלג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2
מערבבים במחצית מכסה המנוע. שמור את החצי השני של פלפל הצ ' ילי לקריולה הסלסה. שמור את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
מחממים את הציר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את המולים והצדפות. מכסים את הסיר, אך בודקים לאחר מספר דקות ומסירים את הרכיכות לקערה כשהן נפתחות. לאחר שכולם יצאו מהסיר, הוסיפו את הזעפרן כדי להחדיר את הציר והסירו מהאש.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
בקערה מתבלים את הקמח במלח ופלפל. קמח קלות את בס הים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
SeabassSeabass
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
מחממים מחבת מוקפצת על אש בינונית-גבוהה עם 1/4 כוס שמן האנאטו או הקנולה. כשהוא די חם, מוסיפים את הבס וצורבים עד שהוא פריך זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
AnnattoAnnatto
בסבס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוציאים את הדג ושומרים על צלחת. כעת הוסיפו את הקלמרי לתבנית ובשלו דקה 1 ושמרו עם בס הים. לאחר מכן מוסיפים את השרימפס לתבנית, עם 2 כפות ממרח הפלפל ו 1/4 כוס מהבירה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
SeabassSeabass
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
קולים עד לבישול פשוט.
9
מוציאים את השרימפס בעזרת כף מחוררת ושומרים עם שאר פירות הים. כעת צמצמו את נוזל הבישול לסירופ קל ושפכו על פירות הים. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
10
לסיר מרק עמוק על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את 1/4 כוס השמן הנותרת. כשהוא חם מוסיפים את השום והבצל. מבשלים עד שהם מתחילים להתקרמל, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
יוצקים פנימה את ציר העוף, מכסים ומבשלים 10 דקות. מערבבים בעזרת מזלג, ומוסיפים את פירות הים, את שאר הבירה והכוסברה ומערבבים פעם נוספת. מכסים שוב ומורידים את האש לבינונית-נמוכה, מבשלים כ-25 דקות. בזמן שהאורז מתבשל מכינים את הסלסה קריולה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
Dientes De AjoDientes De Ajo
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
13
בסיום האורז מערבבים פנימה את האפונה ומגישים עם הסלסה קריולה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
14
שים את הבצל בקערה קטנה. סוחטים מעליהם את הלימונים; זרוק את הקליפות. כדי להוסיף את השום, מכסה המנוע ויסקי, כוסברה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

ניתן לשלב את התבשיל עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 215 דולר.
ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון
ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון
פראי ומורכב עם עשבי תיבול יבשים ארומטיים, צפחה רטובה, תות, סיגליות, בויסנברי ואספלט. החיך הוא תרגיל בכוח ובמורכבות מאופקים. פירות דיו תוססים של דומדמניות שחורות, מוקה וטבק מספקים את הבשר. סימן ההיכר הוא המרקם העשיר, אומאמי כמו נשיאה ארוכה ואינטנסיבית להפליא המאוזנת על ידי טאנינים משובחים.