תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריולה (ארוז קון מריסקו)
אם אתה רוצה להוסיף עוד מקסיקני מתכונים לקופסת המתכונים שלכם, תבשיל פירות ים עם אורז וסלסה קריולה (ארוז קון מריסקו) עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. צופה בדמות שלך? למתכון ללא חלב ופסקאטרי זה יש 803 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בירה, מצנפת ויסקי, עלי כוסברה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון 68%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ארוז קון מריסקו פורטוגזית-פירות ים ואורז, קזואלה דה מריסקוס (תבשיל פירות ים), ו היגאדו קון סלסה קריולה (כבד עם רוטב קריאולי).
הוראות
1
הכינו משחה מהפלפלים הקלויים על ידי טחינתם, ואז מועכים אותם בגב מזלג.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
2
מערבבים במחצית מכסה המנוע. שמור את החצי השני של פלפל הצ ' ילי לקריולה הסלסה. שמור את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ויסקי סקוטי
Dientes De Ajo
3
מחממים את הציר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את המולים והצדפות. מכסים את הסיר, אך בודקים לאחר מספר דקות ומסירים את הרכיכות לקערה כשהן נפתחות. לאחר שכולם יצאו מהסיר, הוסיפו את הזעפרן כדי להחדיר את הציר והסירו מהאש.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
זעפרן
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בקערה מתבלים את הקמח במלח ופלפל. קמח קלות את בס הים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Seabass
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים מחבת מוקפצת על אש בינונית-גבוהה עם 1/4 כוס שמן האנאטו או הקנולה. כשהוא די חם, מוסיפים את הבס וצורבים עד שהוא פריך זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
Annatto
בס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוציאים את הדג ושומרים על צלחת. כעת הוסיפו את הקלמרי לתבנית ובשלו דקה 1 ושמרו עם בס הים. לאחר מכן מוסיפים את השרימפס לתבנית, עם 2 כפות ממרח הפלפל ו 1/4 כוס מהבירה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
Seabass
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
קולים עד לבישול פשוט.
9
מוציאים את השרימפס בעזרת כף מחוררת ושומרים עם שאר פירות הים. כעת צמצמו את נוזל הבישול לסירופ קל ושפכו על פירות הים. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
10
לסיר מרק עמוק על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את 1/4 כוס השמן הנותרת. כשהוא חם מוסיפים את השום והבצל. מבשלים עד שהם מתחילים להתקרמל, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
יוצקים פנימה את ציר העוף, מכסים ומבשלים 10 דקות. מערבבים בעזרת מזלג, ומוסיפים את פירות הים, את שאר הבירה והכוסברה ומערבבים פעם נוספת. מכסים שוב ומורידים את האש לבינונית-נמוכה, מבשלים כ-25 דקות. בזמן שהאורז מתבשל מכינים את הסלסה קריולה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
3 כפות שמן צמחי
קישואים, לא קלופים וקצוצים
Dientes De Ajo
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
אפונה גויה®
13
בסיום האורז מערבבים פנימה את האפונה ומגישים עם הסלסה קריולה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
14
שים את הבצל בקערה קטנה. סוחטים מעליהם את הלימונים; זרוק את הקליפות. כדי להוסיף את השום, מכסה המנוע ויסקי, כוסברה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות שמן צמחי
שום גויה®
ויסקי סקוטי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ניתן לשלב את התבשיל עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 215 דולר.
ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון
פראי ומורכב עם עשבי תיבול יבשים ארומטיים, צפחה רטובה, תות, סיגליות, בויסנברי ואספלט. החיך הוא תרגיל בכוח ובמורכבות מאופקים. פירות דיו תוססים של דומדמניות שחורות, מוקה וטבק מספקים את הבשר. סימן ההיכר הוא המרקם העשיר, אומאמי כמו נשיאה ארוכה ואינטנסיבית להפליא המאוזנת על ידי טאנינים משובחים.