תבשיל פסטה וגבינה של Copia
תבשיל פני פסטאן וגבינה של Copia עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 667 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 35 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו שאלוט, שמנת, גבינת מונטריי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: תבשיל פסטה פנה אפוי, נקניק אפוי פפרוני פנה תבשיל פסטה, ו פסטה פנה עם ברוקולי וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, ושומרים את שאריות הבייקון בקערה קטנה. פורסים את הבייקון לקערה, ומערבבים את פירורי לחם הפנקו, חמאה ופטרוזיליה קצוצה. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום ואת שאלוט; לבשל ומערבבים עד שאלוט יש התרככו והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את טפטוף בייקון וקמח. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה, ואז להקציף את הקרם הכבד ואת הקורנית. המשך לבשל ומערבבים עד מופחת על ידי 1/
מוסיף גבינת מונטריי ג 'ק וגבינת צ' דר, ערבוב עד גבינות נמסו. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בפסטה פנה.
מעבירים את תערובת הפסטה לתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד שפירורי לחם השחימו והרוטב מבעבע, כ -25 דקות.