קושיקשה
מוכן ב53 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל פסטה עוף גביני

תבשיל פסטה עוף גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פסטה עוף גבינה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מרק עוף, קרם מרוכז של מרק פטריות, חזה עוף בשקיות קיטור עד הסוף, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: עוף זול דרום מערב תבשיל פסטה, תבשיל פסטה גביני, ו תבשיל בשר בקר ופסטה גביני.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה שמנמןבייגלה שמנמן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
3
מוסיפים פלפלים ובצל; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
4
מוסיפים עוף, מרקים, עגבניות וחצי VELVEETA; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מורחים 2 כוסות תערובת עוף על החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ'; מכסים עם 6 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, לא מנוקזותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, לא מנוקזות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
6
חזור על שכבות המסתיימות בתערובת עוף. למעלה עם VELVEETA הנותרים; לכסות עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים
7
אופים במשך 30 דקות או עד מחומם דרך. לאחר מכן להסיר רדיד ואופים חשופים במשך 8 הדקות האחרונות.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים