תבשיל פסטה קל
תבשיל פסטה קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. . אם יש לך פטריות, בשר טחון, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל פסטה קל, ארוחת בוקר לארוחת ערב תבשיל: תבשיל hashbrown קל, ו פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז ושמורה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, חום את הבשר עד כבר לא ורוד; לנקז את השומן.
מוסיפים רוטב ספגטי, פטריות ועגבניות לבשר בקר ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהתחממו.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', יוצקים בתערובת בשר ועגבניות ומוסיפים פסטה; מערבבים היטב.
מפזרים את הגבינה באופן שווה מעל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות או עד שהגבינה מתחילה לבעבע; מגישים מיד.