תבשיל צ'ילה ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי ירוק תבשיל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 195 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם בשר טחון, מלח כשר ופלפל, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל צ'ילה ירוק, תבשיל צ'ילה ירוק, ו צ'ילה ירוקה-תבשיל עוף (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי קילוף ו cubing תפוחי אדמה לתוך חתיכות בקוטר 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
הבא, במחבת סאוט על חום בינוני, לבשל את בשר טחון ומפזרים קלות עם מלח ופלפל.
בזמן שהבשר מתבשל, מניחים 4 כוסות מים בסיר עם תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז; לא לבשל עד תפוחי אדמה מחית.
כאשר כל הגלם מבושל מתוך הבשר, לכבות את החום. מוסיפים לאט את הקמח תוך ערבוב לתוך הבשר על מנת להפוך את רביכה.
מערבבים את הקמח לתוך הבשר לחלוטין עד שלא נשאר קמח יבש. (בהתאם ליחס השומן של הבשר, ייתכן שיהיה עליך להוסיף פחות או יותר קמח. כל זה תלוי כמה עבה אתה רוצה את התבשיל שלך במרקם.)
לאחר roux שלך הושלם, להוסיף את stockpot עם תפוחי אדמה מבושלים. הבשר עשוי להיות בחתיכות גדולות, כך עם כפית גדולה, לשבור לגודל הרצוי. לאחר הבשר נשבר לחלוטין, מוסיפים את צ 'ילי ירוק, תירס, אבקת צ' ילי ירוק, 2 כפיות מלח 2 כפיות פלפל שחור. מלא לערבב את כל החומרים ומניחים את הקומקום בחזרה על הכיריים. להעלות את הטמפרטורה על חום בינוני. ברגע שהמרק הוא בטמפרטורת הגשה נכונה, מגישים בקערות בינוניות וליהנות. אל תהסס להוסיף גבינה או שמנת חמוצה אם תרצה.
הצעות הגשה אופציונליות: גבינה מגוררת, שמנת חמוצה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מערות רוג ' ר Goulart Gran Reserva קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada