קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל צ'ילה ירוק מקסיקני

תבשיל צ'ילה ירוק מקסיקני
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל צ'ילה ירוק, תבשיל צ'ילה ירוק, ו תבשיל צ'ילה ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבשר והחזיר עד להשחמה שווה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בקרבקר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר את הבשר באמצעות כף מחוררת ומניח בקערה, ולאחר מכן להפריש. מבשלים ומערבבים את פלפל ושום באותו מחבת עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שוםשום
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
קערהקערה
3
הסר מהחום.
4
מערבבים את העגבניות, צ ' ילי ירוק, פטרוזיליה, סוכר, ציפורן, כמון ויין אדום בסיר גדול, לשבור את העגבניות באמצעות כף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מערבבים את הבשר השחום חזיר יחד עם המיץ שלהם, ולאחר מכן מוסיפים את הפלפל הירוק מבושל ושום. מכסים וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
פלפל ירוקפלפל ירוק
יין אדוםיין אדום
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
ציפורןציפורן
כמוןכמון
מיץמיץ
סוכרסוכר
בקרבקר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
הסר את המכסה ולאפשר לרתוח עד שהרוטב מצטמצם, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller קאווה ברוט עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Casteller קאווה ברוט
Casteller קאווה ברוט
הקסטלר ברוט קאווה מציג תפוח ירוק וניחוחות הדר. בפה, יש לו טעמים פריכים, טריים עם הערות הדר ליים ורק מגע של מתיקות. יש לזה טעם טרי, נקי ועצבני.