תבשיל צ'ילה ירוק מקסיקני
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל צ'ילה ירוק, תבשיל צ'ילה ירוק, ו תבשיל צ'ילה ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבשר והחזיר עד להשחמה שווה מכל הצדדים.
הסר את הבשר באמצעות כף מחוררת ומניח בקערה, ולאחר מכן להפריש. מבשלים ומערבבים את פלפל ושום באותו מחבת עד רך.
מערבבים את העגבניות, צ ' ילי ירוק, פטרוזיליה, סוכר, ציפורן, כמון ויין אדום בסיר גדול, לשבור את העגבניות באמצעות כף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מערבבים את הבשר השחום חזיר יחד עם המיץ שלהם, ולאחר מכן מוסיפים את הפלפל הירוק מבושל ושום. מכסים וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
הסר את המכסה ולאפשר לרתוח עד שהרוטב מצטמצם, כ 45 דקות.