תבשיל צ'ילי חריף וקמח תירס
צ'ילי חריף תבשיל קמח תירס עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 491 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. אם יש לכם עגבניות משומרות, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, צ' דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו סהרוני קמח תירס צ'ילי, צ'ילי אפוי עם קרום קמח תירס, ו צ'ילי בקר עם קרום קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים את שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהם רכים, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית; מוסיפים את הכמון, השום, האורגנו, הצ ' יפוטלים, רוטב האדובו, רסק העגבניות וכמה טחינה של פלפל ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים את ההודו ומבשלים, שוברים אותו בכף, עד שהוא מבושל, בערך 8 דקות. מערבבים פנימה את השעועית השחורה, העגבניות ומרק העוף ומבשלים עד שהמרק מצטמצם, 8 דקות נוספות. מערבבים פנימה 1/4 כוס מהפרמזן.
מסירים מהאש ושומרים על חום.
בינתיים מבשלים את הפולנטה לפי הוראות החבילה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הצ 'דר והג' לפנוס הקצוץ. ריססו תבשיל קדירה בן 3 ליטר בתרסיס בישול.
מורחים את הצ 'ילי בתחתית הקדירה ומעליהם את הפולנטה, מורחים באופן אחיד לכיסוי הצ' ילי לחלוטין.
מפזרים את החלק העליון עם יתרת 1/4 כוס הפרמזן. מכסים בנייר כסף ואופים עד מבעבע, 25 דקות.
הסר את נייר הכסף וצלה עד שהחלק העליון משחים יפה, 2 עד 5 דקות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. פרייקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה]()
פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה
קאווה עם סגנון יוצא דופן, טרי, פירותי וארומה מתמשכת. זה הוא השותף המושלם עבור את מיטב מזון ומצוין בכל זמן.תערובת: 35% מקבאו, 25% קסרל * לו, 40% פרלדה