תבשיל צ'יליאני מסורתי נטול גלוטן, וללא לקטוז מרק. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך 1/2 qt. מרק בשר, תפוחי אדמה, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: תבשיל עוף צ'יליאני, תבשיל עוף צ'יליאני עם דלעת ואורז בר, ו תבשיל אירי מסורתי.
הוראות
1
להביא תפוחי אדמה, סקווש ומרק להרתיח ב stockpot על חום בינוני גבוה; מבשלים על חום נמוך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, לבשל בשר, בצל ושום ברוטב מחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 5 דקות. או עד הבשר הוא השחמה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף תבלינים; לבשל 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
4
הוסף לתערובת תפוחי אדמה ב stockpot; מערבבים. מבשלים 30 דקות., ערבוב מדי פעם. מערבבים ירקות מעורבים; מבשלים 10 דקות., ערבוב מדי פעם.