תבשיל צדפות פורטוגזי וצ'וריסו
תבשיל צדפות פורטוגזי וצ'וריסו הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל מאוד, קצתצדפות צוואר, צ'וריסו קלופים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סעודת יום ראשון: תבשיל צדפות וצ'וריסו, תבשיל צדפות, צ'וריסו ושעועית לבנה, ו שרימפס וצ'וריסו של דייג פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את צ ' וריסו בסיר קטן עם כוס 1 של המניה ומבשלים עד מתרכך, על 15 דקות.
מסננים את הצ ' וריסו ומשליכים את המרק.
בינתיים, מברשת את הלחם עם שמן זית טוסט במשך כ 10 דקות, עד הזהב. לשפשף את טוסטים עם ציפורן שום שלמה קלופים ולהעביר כל פרוסה לקערת מרק עמוקה.
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, מחממים 2 כפות של שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד פריך, 7 עד 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת ושומר אותו לשימוש אחר.
מוסיפים את הבצל ואת השום טחון לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את פלפלים piquillo ואת הנוזל שלהם ומבשלים 1 דקה.
מוסיף את צ ' וריסו ואת 1/2 כוס הנותרים של מלאי ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שכמעט כולם נפתחו, כ -10 דקות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. כפית את התבשיל על טוסטים, לטפטף עם 2 כפות הנותרים של שמן זית ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.