קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל צדפות פורטוגזי וצ'וריסו

תבשיל צדפות פורטוגזי וצ'וריסו
תבשיל צדפות פורטוגזי וצ'וריסו הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל מאוד, קצתצדפות צוואר, צ'וריסו קלופים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סעודת יום ראשון: תבשיל צדפות וצ'וריסו, תבשיל צדפות, צ'וריסו ושעועית לבנה, ו שרימפס וצ'וריסו של דייג פורטוגזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
שים את צ ' וריסו בסיר קטן עם כוס 1 של המניה ומבשלים עד מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מסננים את הצ ' וריסו ומשליכים את המרק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
4
בינתיים, מברשת את הלחם עם שמן זית טוסט במשך כ 10 דקות, עד הזהב. לשפשף את טוסטים עם ציפורן שום שלמה קלופים ולהעביר כל פרוסה לקערת מרק עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, מחממים 2 כפות של שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד פריך, 7 עד 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת ושומר אותו לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מוסיפים את הבצל ואת השום טחון לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מוסיפים את פלפלים piquillo ואת הנוזל שלהם ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
9
מוסיף את צ ' וריסו ואת 1/2 כוס הנותרים של מלאי ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
10
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שכמעט כולם נפתחו, כ -10 דקות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. כפית את התבשיל על טוסטים, לטפטף עם 2 כפות הנותרים של שמן זית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.