תבשיל צלעות חזיר גביני
תבשיל צלעות חזיר גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . . אם יש לכם מרק גבינת צ'דר מרוכז, צלעות חזיר, גבינת מונטריי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: צ'יזי חזיר צ' ופ תפוחי אדמה אופים, תבשיל צלעות החזיר של אמא, ו תבשיל צלעות חזיר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בשורה התחתונה של 9x13 אינץ תבנית אפייה עם תפוחי אדמה פרוסים. סדר את צלעות החזיר על גבי תפוחי האדמה.
בקערה, מערבבים יחד את גבינת הצ ' דר ומרק בצל צרפתי.
יוצקים את המרק על צלעות החזיר.
מכסה מחבת ואופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד טמפרטורת חזיר פנימית מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).
מפזרים צלעות עם גבינת מונטריי ג ' ק ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.