קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל קישואים גביני

תבשיל קישואים גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים גבינה תבשיל קישואים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך ביצים, קישואים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל קישואים גביני, תבשיל קישואים גביני, ו תבשיל קישואים גביני אני.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
במחבת 12 אינץ ' ovenproof, להמיס 2 כפות של החמאה בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הקישואים הקצוצים ואת הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את הקישואים והבצל מהחום ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה בינונית, מערבבים את פירורי הקרקר עם גבינת האיכר. מערבבים חצי מהתערובת לתוך הקישואים ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מוסיפים את הביצים המוכות.
מרכיבים שתצטרך
6
מורחים את פירורי הקרקרים הנותרים ותערובת גבינת האיכר על גבי הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
7
לטפטף את התבשיל עם 2 כפות של חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים את התבשיל במשך כ -25 דקות, עד משחימים קלות פריך על גבי.
9
תן לתבשיל לעמוד במשך 5 דקות, ואז להגיש חם.