תבשיל קישואים גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים גבינה תבשיל קישואים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך ביצים, קישואים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל קישואים גביני, תבשיל קישואים גביני, ו תבשיל קישואים גביני אני.
הוראות
במחבת 12 אינץ ' ovenproof, להמיס 2 כפות של החמאה בשמן צמחי.
מוסיפים את הקישואים הקצוצים ואת הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
הסר את הקישואים והבצל מהחום ולתת להתקרר מעט.
בקערה בינונית, מערבבים את פירורי הקרקר עם גבינת האיכר. מערבבים חצי מהתערובת לתוך הקישואים ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מוסיפים את הביצים המוכות.
מורחים את פירורי הקרקרים הנותרים ותערובת גבינת האיכר על גבי הקישואים.
לטפטף את התבשיל עם 2 כפות של חמאה מומסת.
אופים את התבשיל במשך כ -25 דקות, עד משחימים קלות פריך על גבי.
תן לתבשיל לעמוד במשך 5 דקות, ואז להגיש חם.