תבשיל קציץ בשר
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך מים, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבשר והשום במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד הבשר משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות להפריד בשר.
מערבבים את תערובת הבשר, עגבניות, 1/2 יכול מרק ווסטרשייר בתבנית אפייה רדודה 3 ליטר.
מחממים את המרק, המים והחמאה הנותרים בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני גבוה לרתיחה.
הסר את הסיר מהחום. מערבבים בחלב. מערבבים בתפוחי האדמה. כפית את תפוחי האדמה על תערובת הבשר.
אופים ב 400 מעלות F במשך 20 דקות או עד תפוחי אדמה משחימים קלות.