קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל קציץ בשר

תבשיל קציץ בשר
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך מים, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבשר והשום במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד הבשר משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות להפריד בשר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
יוצקים כל שומן.
3
מערבבים את תערובת הבשר, עגבניות, 1/2 יכול מרק ווסטרשייר בתבנית אפייה רדודה 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
עגבנייהעגבנייה
בקרבקר
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מחממים את המרק, המים והחמאה הנותרים בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני גבוה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר את הסיר מהחום. מערבבים בחלב. מערבבים בתפוחי האדמה. כפית את תפוחי האדמה על תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בקרבקר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
אופים ב 400 מעלות F במשך 20 דקות או עד תפוחי אדמה משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור