תבשיל קציץ בשר מצופה תפוחי אדמה
תבשיל קציץ בשר מצופה תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא ביצה, ברוקולי עמק, רוטב סטייק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר מצופה תירס, קציץ בשר מעוטר בבייקון, ו קציץ בשר ברביקיו מצופה צ'דר.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה בינונית מערבבים קציץ בשר. לחץ בצד התחתון ומעלה של צלחת אפייה בתוך 1/2 אינץ ' של הדף.
בסיר 2 ליטר, מים חמים, חמאה ומלח 1 כפית לרתיחה.
הסר מהחום. מערבבים בחלב ותפוחי אדמה יבשים רק עד לחלח.
בואו לעמוד על 30 שניות או עד הנוזל נספג. מערבבים ברוקולי וגבינה. כף מעל קליפת בשר.
אופים 30 עד 35 דקות או עד קציץ בשר מבושל ביסודיות מדחום בשר מוכנס במרכז הבשר קורא 71°.
תן לעמוד 5 דקות; לנקז נוזל לאורך הקצוות.