תבשיל רביולי איטלקי
תבשיל רביולי איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך גבינת asiago, תרד, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: רביולי איטלקי קלוי, תבשיל בקר ורביולי איטלקי, ו רביולי ומחבת נקניק איטלקית.
הוראות
מבשלים רביולי במים רותחים 3 דקות, השמטת מלח ושומן. מערבבים בתרד עד נבול.
מערבבים רוטב פסטה ופלפל. כפית 1 1/2 תערובת רוטב כוסות בתחתית צלחת אפייה 11 x 7 אינץ'. כפית חצי מתערובת הרביולי על רוטב. למעלה עם 1/2 כוס גבינה. כפית נשארת תערובת רביולי על גבינות. למעלה עם רוטב שנותר. מכסים בנייר כסף; אופים במשך 25 דקות.
הסר רדיד; מפזרים 1/2 כוס גבינה.
אופים, חשוף, במשך 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.