קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל רוטב עוף אנצ'ילדה.

תבשיל רוטב עוף אנצ'ילדה.
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . אם יש לכם סלרי, בשר חזה עוף, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף ברוטב אנצ' ילדה רוטב צ'ילה תוצרת בית, תבשיל אנצ'ילדה עוף, ו תבשיל אנצ'ילדה עוף.

הוראות

1
במחבת גדולה לשלב עוף, רוטב, מים, בצל, סלרי, פלפלים צ ' ילה, מלח שום, מלח ופלפל. מערבבים יחד כדי לערבב. מכסים מחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מלח שוםמלח שום
עוף שלםעוף שלם
סלריסלרי
רוטברוטב
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ב 11x14 אינץ ' אפיית צלחת שכבת 6 טורטיות, אז 1/2 של תערובת העוף, ואז 1/2 של הגבינה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות או עד גבינה מותכת תוססת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."