תבשיל שאריות חג
תבשיל שאריות החג דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 336 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, פימינטו, מרק הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 38%. מתכונים דומים: הפוך את שאריות החג שלך לטובים ביותר עם המאכלים הטובים ביותר-תבשיל אנצ'ילדה עוף שמנת, חשיש חג טורקיה {שאריות החג המושלמות }, ו שאריות חג: תבשיל חזיר, שעועית וקייל.
הוראות
מכינים ספגטי לפי הוראות החבילה בתנור הולנדי גדול.
מסננים היטב, ומחזירים ספגטי לסיר. מערבבים פנימה את הודו ואת 8 המרכיבים הבאים; מבשלים 7 דקות או עד שהם מחוממים.
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה 1 כוס גבינה.
יוצקים לתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' משומנת קלות.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
* 1 פלפל אדום קלוי קלוי, חתוך לקוביות, ניתן להחליף.