תבשיל שלוש שעועית
תבשיל שלוש שעועית הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר חום, קטשופ, חומוס ובצל. זה עובד היטב בתור ארוחה נוחה מאוד לחורף . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 53% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מטבל שלוש גבינות מקסיקני , ריבת שלוש פירות יער וסטרומבולי שלושה בשר .
הוראות
ב-2-1/2-qt. תבנית אפייה, לשלב שעועית; לְהַפְרִישׁ. מבשלים במחבת את בשר הבקר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים למחבת; לערבב היטב. מערבבים את תערובת הבקר לשעועית.
אופים בחום של 350 מעלות למשך כ-45 דקות או עד שהם מתחממים.