קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה

תבשיל שעועית ירוקה
תבשיל שעועית ירוקה עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 238 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שום, שעועית, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, שעועית ירוקה תבשיל IV, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים את השעועית הירוקה, מבשלים עד שהם מתחילים להפוך במכרז ולצלול ואז אותם למים קרים.ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד למכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הפטריות וקמח עד שהפטריות מתחילות לקרמל, כ -10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים ואז לערבב את הקמח פנימה ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את היין הלבן ואת deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את המרק ואת הקרם ומבשלים עד שהוא התעבה, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הגבינה ונותנים להמיס, מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים את השעועית הירוקה לתוך רוטב הפטריות ויוצקים לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
10
מערבבים את החמאה המומסת, פירורי לחם ובצל מטוגן צרפתי ומפזרים על התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים בתנור שחומם מראש 204° עד הצדדים מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב, על 10-15 דקות.