תבשיל שעועית ירוקה גבינה שוויצרית
המתכון גבינה שוויצרית תבשיל שעועית ירוקה מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 305 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: תבשיל שעועית ירוקה גבינה כחולה, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו גבינת עיזים ותבשיל פסטה מנגולד שוויצרי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים א ספינת קיטור להכניס לסיר ולמלא במים ממש מתחת לתחתית ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ירוקה, מכסים ומאדים עד שהם רכים מעט, כ -5 דקות.
מערבבים 2 כפות חמאה, קמח, בצל, סוכר ומלח יחד בסיר על אש בינונית; מערבבים בהדרגה שמנת חמוצה. מבשלים ומערבבים את התערובת עד שהיא חמה, מסמיכה וחלקה, כ -10 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה מאודה לתערובת השמנת.
יוצקים תערובת שמנת שעועית ירוקה לכלי תבשיל של 2 ליטר; מפזרים גבינה שוויצרית.
מערבבים פתיתי תירס ו -2 כפות חמאה בקערה עד לציפוי טוב; מפזרים מעל שכבת גבינה שוויצרית.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה מבעבעת והציפוי שחום, כ -20 דקות.