תבשיל שעועית ירוקה האהוב עליי
תבשיל שעועית ירוקה האהוב עליי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך קופסת מתכון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה שטוחה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל ירוק (לא שעועית) , ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל, הפטרוזיליה והפטריות בחמאה המומסת עד שהבצל שקוף והפטריות פולטות את המיצים שלהם, 7 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקמח, המלח, הפלפל ומיץ הלימון; מבשלים עד שהקמח מושח מעט, 2 עד 3 דקות. מערבבים את השמנת החמוצה לתוך התערובת.
מערבבים את השעועית הירוקה לתוך התערובת.
יוצקים את תערובת שעועית ירוקה לתוך צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ'.
מפזרים את גבינת הצ ' דר על התערובת. מערבבים את הקרקרים וחמאה מומסת יחד בקערה קטנה עד מעורב באופן שווה; להפיץ באופן שווה על שכבת גבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע וחום, 20 עד 30 דקות.