תבשיל שעועית ירוקה הטוב ביותר אי פעם
המתכון הטוב ביותר אי פעם תבשיל שעועית ירוקה יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך על 1 שעה ו 10 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו פטריות, מרק עוף, חצי וחצי, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
מערבבים את הבצלים, הקמח, הפנקו והמלח בקערת ערבוב גדולה וזורקים לשלב. מעיל מחבת גיליון עם ספריי בישול nonstick ולהפיץ באופן שווה את הבצל על המחבת.
מניחים את המחבת על המדף האמצעי של התנור ואופים עד חום זהוב, כ 30 דקות. לזרוק את הבצלים 2 עד 3 פעמים במהלך הבישול. לאחר ביצוע, להסיר מהתנור ולהניח בצד עד מוכן לשימוש. להנמיך את התנור ל 400 מעלות F.
בעוד הבצלים מתבשלים, הכינו את השעועית. להביא גלון של מים 2 כפות מלח לרתיחה בסיר 8 ליטר.
מוסיף את השעועית ואת blanch במשך 5 דקות.
מסננים במסננת ומיד לצלול את השעועית לתוך קערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות, 1 כפית מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות מתחילות לוותר על חלק מהנוזל שלהם, כ 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ואת אגוז מוסקט וממשיכים לבשל עוד 1 עד 2 דקות.
מפזרים את הקמח על התערובת ומערבבים לשלב. לבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים את המרק ומבשלים 1 דקה. להקטין את החום בינוני נמוך ולהוסיף את חצי וחצי. מבשלים עד התערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם, כ 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים ב 1/4 של הבצל וכל השעועית הירוקה. למעלה עם הבצלים הנותרים.
מניחים לתוך התנור ואופים עד מבעבע, כ 15 דקות.