תבשיל שעועית ירוקה טרי
תבשיל שעועית ירוקה טרי עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו אבקת שום, פלפל, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו תבשיל שעועית ירוקה טרי, תבשיל שעועית ירוקה טרי, ו תבשיל שעועית ירוקה טרי להפליא (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס צלחת אפייה 1 1/2 ליטר עם ספריי nonstick.
מרתיחים את השעועית הירוקה במרק העוף במשך כ -20 דקות, ולאחר מכן לנקז, בהזמנת 1 1/2 כוסות של מרק העוף.
בינתיים, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פרמזן ו -2 כפיות שמן בקערה קטנה. תניח בצד.
מחממים את השמן 1 כף הנותרים במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מטגנים את הבצלים עד שקופים, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל במשך 3 עד 4 דקות יותר.
יוצקים את שמורות 1 1/2 כוסות מרק עוף בחזרה לתוך הסיר שעועית ירוקה מבושל ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את השעועית הירוקה למחבת עם פטריות ובצל.
בעוד זה מגיע לרתיחה, לשלב את קורנפלור ו 1/4 כוס מים בקערה קטנה כדי להפוך את slurry. לאט לאט לשפוך את slurry לתוך מרק רותח, לטאטא כל הזמן כפי שהוא מתעבה, על 2 דקות.
יוצקים את התערובת העבה על השעועית הירוקה ומוסיפים את השמנת החמוצה, תיבול הבית ומלח. מערבבים היטב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה ומפזרים את תערובת panko וגבינה.
אופים עד התבשיל הוא חם, על 10 דקות, ולאחר מכן לטגן עד ציפוי פירורי הלחם הוא מעט השחמה, 1 עד 2 דקות.
מערבבים יחד את המלח, אבקת שום ופלפל.