תבשיל שעועית ירוקה מפורק
תבשיל שעועית ירוקה מפורק עשויה להיות מה שחיפשתם. זה מנות ראשונות יש 139 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1270 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמנת כבדה, פטריות, gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו תבשיל שעועית ירוקה מפורק, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל פלפל ממולא מפורק (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד למכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את הפטריות וקמח עד שהפטריות מתחילות לקרמל, כ -10-15 דקות.
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מפזרים ואז לערבב את הקמח פנימה ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ואת deglaze המחבת.
מוסיפים את המרק ואת הקרם ומבשלים עד שהוא התעבה, על 2-3 דקות.
מוסיפים את הגבינה ונותנים להמיס, מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים את השעועית הירוקה, מבשלים עד שהם מתחילים להפוך במכרז ולצלול ואז אותם למים קרים.
מגישים את השעועית הירוקה עם רוטב פטריות ובצל מטוגן צרפתי.