תבשיל שעועית ירוקה מפורק עשויה להיות מה שחיפשתם. זה מנות ראשונות יש 139 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1270 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמנת כבדה, פטריות, gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו תבשיל שעועית ירוקה מפורק, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל פלפל ממולא מפורק (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד למכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הפטריות וקמח עד שהפטריות מתחילות לקרמל, כ -10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מפזרים ואז לערבב את הקמח פנימה ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את המרק ואת הקרם ומבשלים עד שהוא התעבה, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
8
מוסיפים את הגבינה ונותנים להמיס, מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים את השעועית הירוקה, מבשלים עד שהם מתחילים להפוך במכרז ולצלול ואז אותם למים קרים.