תבשיל שעועית ירוקה-רזה
מתכון תבשיל שעועית ירוקה-רזה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, עלי טימין, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות סבירים מאוד עבור חג ההודיה. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה הטוב ביותר, ו תבשיל שעועית ירוקה Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את שאלוט (בעורם) על צלחת אפייה קטנה, צלי עד רך, כ -30 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, העור לחתוך בגסות את שאלוט. תניח בצד.
להביא סיר בינוני גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים מלח כשר, לפי הטעם.
מוסיף את השעועית הירוקה, ומבשל, חשוף, עד פריך רך וירוק בהיר, על 3 דקות.
מסננים את השעועית במסננת ושוטפים במים קרים.
מעבירים את השעועית לקערה גדולה.
באותו סיר, מחממים את השמן על חום בינוני.
מוסיף את הפטריות, העונה עם 1 כפית מלח, לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 7 דקות.
מוסיפים את הפטריות לשעועית.
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, עד הזהב, על 2 דקות. לאט לטאטא את המרק, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את שאלוט, 1 כפית של טימין, ונותר 1/2 כפית מלח. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים לשלב באופן שווה.
לרסס צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול ירקות.
להעביר את תערובת הירקות למחבת.
מוסיפים את 2 כפיות הקורנית הנותרות לפירורי לחם ומפזרים על הירקות.
אופים חשוף עד בועות הרוטב ואת הפירורים חום, על 20 דקות.