מתכון תבשיל שעועית ירוקה-רזה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, עלי טימין, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות סבירים מאוד עבור חג ההודיה. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה הטוב ביותר, ו תבשיל שעועית ירוקה Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את שאלוט (בעורם) על צלחת אפייה קטנה, צלי עד רך, כ -30 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, העור לחתוך בגסות את שאלוט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
להביא סיר בינוני גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים מלח כשר, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
5
מוסיף את השעועית הירוקה, ומבשל, חשוף, עד פריך רך וירוק בהיר, על 3 דקות.