תבשיל תירס-אורז
תבשיל אורז תירס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 293 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עגבניות וצ'ילי, אורז, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו תבשיל תירס ואורז מתוק, אורז גביני ותבשיל תירס, ו אורז גבינה ותבשיל תירס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה; להפריש.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים פלפל ובצל, ומטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מערבבים אורז מבושל, תירס בסגנון שמנת, והבא 6 מרכיבים; כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מחומם ביסודיות; למעלה עם גבינה מגוררת, ואופים 5 דקות יותר או עד גבינה נמסה.
הערה: להקפיא, קו אפייה צלחת עם לעטוף פלסטיק או רדיד אלומיניום; למלא להקפיא. הרם תבשיל קפוא מן צלחת bakiing, לעטוף בחוזקה עם נייר; לחזור למקפיא. כאשר מוכן לשרת, להסיר נייר כסף, ומניחים תבשיל קפוא בחזרה לתוך צלחת הגשה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות.