קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל תירס אני

תבשיל תירס אני
תבשיל תירס אני יכול להיות רק התבשיל הצדדי שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לך חמאה, תירס הקרנל, פסטה קונכיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תירס מוקרם-תבשיל בסגנון ביתי זה הוא דרך טעימה לשרת תירס, תבשיל תירס, ו תבשיל תירס אני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בתבנית אפייה בינונית, מערבבים את כל תירס הקרנל, תירס בסגנון שמנת, פסטה לא מבושלת, חמאה, וגבינה מעובד.
מרכיבים שתצטרך
תירס הקרנל כולותירס הקרנל כולו
תירס מוקרםתירס מוקרם
גבינה מעובדתגבינה מעובדת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים, מכוסה, במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר כיסוי, מערבבים, ולהמשיך לאפות 30 דקות, או עד הפסטה הוא רך אבל מוצק.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת