תבשיל תירס חג ההודיה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל תירס חג ההודיה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך צ'ילי, חלב חמאה, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . , שהוא מוצק. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל חג ההודיה, ו תבשיל חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
לטאטא יחד את קמח התירס וסודה לשתייה בקערה קטנה; להפריש. מקציפים את הביצים בקערת ערבוב; מערבבים את כל תירס הקרנל, תירס בסגנון שמנת, חלב חמאה, מרגרינה מותכת, צ ' ילי ירוק ובצל. מערבבים בתערובת קמח התירס ו-2 כוסות גבינת צ ' דר עד שיישארו רק גושים קלים של קמח תירס; יוצקים לתבנית האפייה המוכנה.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש עד אש משחימים קלות, על 1 שעה.
הסר מהתנור, ומפזרים את הגבינה הנותרת; תן לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.