תבשיל תפוחי אדמה
תבשיל תפוחי אדמה, אני אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך תפוחי אדמה, נקניקיית ארוחת בוקר חזיר טחון, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . 1786 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו בייקון צ'יזבורגר קרוק סיר תפוחי אדמה תבשיל טוט, תבשיל תפוחי אדמה (הידוע גם בשם תפוחי אדמה חמים), ו תבשיל בשר חזיר ותפוד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
מסננים, ומתפשטים באופן שווה בתחתית מחבת 9x13 אינץ'.
בקערה גדולה, להכות יחד חלב וביצים.
יוצקים מעל גבינה. (ניתן בקירור בין לילה בשלב זה).למעלה עם תפוחי אדמה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 45 דקות. מגניב במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.