תבשיל תפוחי אדמה IV
תבשיל תפוחי אדמה IV עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך גבינת צ'דר, קרם מרוכז של מרק עוף, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 2 דקות. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה מערבבים יחד את תפוחי האדמה הקפואים, בצל, גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה ומלח. בקערה קטנה, מערבבים את מרק העוף והפטריות יחד.
יוצקים את המרקים על תערובת חום חשיש ומערבבים יחד.
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים את המרגרינה המומסת ואת קורנפלקס יחד ושופכים מעל החלק העליון של התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
אופים במשך 15 דקות נוספות אם אתה רוצה התבשיל משחימים יותר.