קושיקשה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה IV

תבשיל תפוחי אדמה IV
תבשיל תפוחי אדמה IV עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך גבינת צ'דר, קרם מרוכז של מרק עוף, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 2 דקות. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה מערבבים יחד את תפוחי האדמה הקפואים, בצל, גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה ומלח. בקערה קטנה, מערבבים את מרק העוף והפטריות יחד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים את המרקים על תערובת חום חשיש ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
4
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מערבבים את המרגרינה המומסת ואת קורנפלקס יחד ושופכים מעל החלק העליון של התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
מרגרינהמרגרינה
6
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים במשך 15 דקות נוספות אם אתה רוצה התבשיל משחימים יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור